Carta & Maklumat Keluarga

Go down

Carta & Maklumat Keluarga

Post  Admin on Tue Jun 16, 2009 3:05 pm

Maklumat dan Carta Keluarga

Sila ke Laman Carta Keluarga===> http://www.geni.com untuk melihat carta keluarga dan maklumat lanjut berkenaan ahli keluarga anda. Laman ini adalah laman salasilah keluarga yang mempunyai semua nama-nama ahli keluarga serta maklumat-maklumat yang berkaitan.

Untuk mengaksess/mendaftar ke laman http://www.geni.com ini, sila hubungi pihak admin di sini atau tekan button contact di bahagian bawah laman dan sila hantar butiran peribadi termasuk termasuk nama serta email anda. Setelah anda mendaftar atau memberi maklumat termauk email anda kepada pihak admin, anda akan menerima jemputan/link melalui email anda untuk ke laman ini, klik link tersebut dan teruskan proses seterusnya. Setelah anda log in/mendaftar dan mengaksess ke laman ini, sila lihat nama anda dan sila tambah/ubah nama-nama ahli keluarga anda sekiranya perlu, atau sila hubungi pihak admin seperti diatas atau telefon 012-3268027 / 012-9838522 sekiranya anda memerlukan bantuan.

Anda juga boleh melihat carta keluarga (format PDF) di sini;

Carta Keluarga Ibrahim - iaitu keluarga utama Bakar & Midah bersama-sama 5 anak-anaknya Ibrahim, Abdullah, Taib, Siti Minah dan Selamah serta cucu-cicitnya.Carta Keluarga Donik - iaitu keluarga Mahsuri bt Donik (isteri Ibrahim bin Bakar, ) bersama keluarganya serta anak, dan cucu-cicitnya.Carta Keluarga Wan Musa - iaitu keluarga Wan Ismail bin Wan Musa (Wan Ismail ialah ayahda kepada Wan Bidah (bonda Pakda Li) bersama keluarganya serta anak, dan cucu-cicitnya.Carta Keluarga Awang Lek - iaitu keluarga Siti Hajar bt Awang Lek (Siti Hajar ialah bonda kepada Wan Bidah (bonda Pakda Li) bersama keluarganya serta anak, dan cucu-cicitnya.
Wassalam
avatar
Admin
Admin

Posts : 34
Points : 68
Join date : 16/06/2009

View user profile http://myfamily.forumms.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum