Assalamualaikum! Selamat Datang

Go down

Assalamualaikum! Selamat Datang

Post  Admin on Mon Jun 22, 2009 7:13 pm

Selamat Datang kepada semua ahli keluarga Bakar & Midah
Laman ini dibangunkan khasnya untuk seluruh ahli keluarga serta sanak saudara Bakar dan Midah untuk mengeratkan perhubungan kekeluargaan dan silaturrahim. Semoga usaha ini akan menjamin hubungan yang berterusan dan mengelakan dari terputusnya perkenalan antara ahli keluarga kerana meningkatnya ahli dari semasa ke semasa. Di samping itu laman ini dapat dijadikan rujukan dalam memperolehi maklumat, salasilah keluarga, peristiwa, aktiviti semasa dan sebagainya.

Gunakanlah laman forum ini sebaik mungkin sebagai salah satu saluran komunikasi antara keluarga dengan memberi maklumat dan sebarang berita terkini supaya laman ini dapat dikemaskini dari masa ke semasa.

Tekan di sini ===>FORUM atau button home di bahagian atas laman ini untuk ke ruangan forum keluarga.

Pendaftaran

Sebarang permohonan untuk mendaftar sebagai ahli laman ini hendaklah disahkan terlebih dahulu oleh pihak admin. Ahli adalah terdiri daripada kaum keluarga induk Bakar & Midah. Klik DI SINI untuk mendaftar sebagai ahli. Setelah pendaftaran dibuat, pemohon hendaklah menghubungi pihak admin dengan memberi butiran peribadi. Sila klik "DI SINI" untuk menghubungi pihak admin atau klik button "contact" di bahagian bawah laman ini untuk tujuan pengaktifan/kelulusan atau hubungi 012-3268027 / 012-9838522 untuk sebarang pertanyaan.

Wassalam
Admin
avatar
Admin
Admin

Posts : 34
Points : 68
Join date : 16/06/2009

View user profile http://myfamily.forumms.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum